Ranca - Detalii unitate de cazare. Capacitatea de cazare, telefoane si localizare.

Hotel Onix

Pagina de cazare Pagina precedenta

Hotel Onix SteaSteaStea

Capacitate

Camere

Adresa

Telefon

92 locuri

39

Ranca

0744 618 897

In centrul statiunii Ranca, langa partia de schi si instalatia de teleschi, te impresioneaza stilul, armonia si bunul gust al hotelului Onix, ce are vedere atat la partie cat si la Varful Papusa.
Dispune de 38 de camere, primitoare si spatioase ce dispun de acces cu cartela, grup sanitar propriu, televiziune prin cablu si minibar.
In structura hotelului se regasesc camere cu pat dublu sau matrimonial (27 la numar), camere single (in numar de 3), 8 camere de tineret prevazute cu 3 sau 4 locuri (1 pat matrimonial si 2 paturi de o persoana suprapuse) si un apartament spatios, prevazut cu semineu.
Cele trei restaurante au fiecare specific diferit. Pe cei in cautare de stil clasic burghez, hotelul Onix ii gazduieste in restaurantul acestuia in timp ce aceia care prefera un preparat rapid in pauza dintre doua coboriri cu schiurile pot opta pentru fast-food.
Farmecul serii il reprezinta crama realizata in stil traditional montan ciobanesc. Aici clientii nostrii se pot bucura de atmosfera romaneasca alaturi de mielul preparat la protap si muzica autentic populara.
Din dorinta de a face sejururile cat mai placute, hotelul Onix in colaborare cu alti profesionisti ofera posibilitatea efectuarii de: trasee montane cu masini echipate, plimbari cu sania trasa de cai, drumetii montane, rafting la numai cativa kilometrii, catarari, schi si snowboarding, scuba-diving si alte sporturi specifice muntelui.
Hotelul Onix se caracterizeaza prin rafinament, eleganta, fiind spatiul ideal de relaxare dar si de distractie.